Kayıtlar

Şubat 11, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bu ikiliyi dinlediğinize pişman olmazsınız

Resim

Tüm soruları yanlış anlayan amca

Resim

Arınç Olayı

Resim
A. Dilipak 11.02.2016 Yeni Akit Arınç Olayı A rınç olayı, AK Parti’ye zarar vermek isteyen çevrelerin sanki bir fırsata dönüştürmeye çalıştığı bir olay halini aldı. Arınç’ın kastının bu olduğunu sanmıyorum. Ama öte yandan Arınç’ın dışlanmışlık duygusu ile öfkelendiğini sanıyorum..

2 Abdülhamit'ten Günümüze kısa belgesel

Resim

Türkiye’nin Suriye’ye müdahale ihtimali

Resim
Türkiye’nin Suriye’ye müdahale ihtimali Merve Şebnem ORUÇ  Yeni Şafak 11.02.2016 Bir  zamanlar Suriye'nin en büyük kenti olan Halep ve çevresinde durum 2012'den bu yana hiç bu kadar sıkıntılı olmamıştı. Rusya'nın sahaya girmesiyle bir kez daha kaybettiği alanlarda hızla kazanım elde etmeye başlayan ve Aralık'ta Halep'teki hareketliliğini artıran rejim, bu hafta sonu bölgeyi kuşattı.

PKK’ya ikinci Kandil kuruluyor...

Resim
Abdülkadir SELVİ 11.02.2016 Yeni Şafak PKK’ya ikinci Kandil kuruluyor... Puin, G-20 zirvesi için Antalya'ya geldiğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi sırasında Suriye haritası üzerinde Büyük Cerablus operasyonu hakkında bilgi verilmişti. Putin haritada kendisine gösterilen bölgeyi görünce, ”Amerika orayı Kürtlere vermeyi planlıyor” demişti.