Kayıtlar

Şubat 24, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Büyük operasyon!

Resim
El Kaide'yi kim kurdu? Neden kurdu? Bu örgüt bombalar patlattı, dünyayı salladı ama hiç görünmedi. Gören, bilen yoktu. Ama vardı! Mağaradan dünyaya ayar veren bir CIA operasyonuydu. Siyasi bir hedefi yoktu! Ama saldırıyordu. Tek amacı  İSLAM 'ı ve  MÜSLÜMÜNLAR 'ı şiddetle terörle yan yana getirmekti.    Neden ama?  Yanıldığımız konu tam da burasıydı. Bunu anlamakta zorlandığımız için diğer noktaları da kaçırıyorduk. 

Sur'da Köşeye sıkışan teröristlerin teslim olma anı

Resim

Suç işleyen bedelini ödemeli

Resim
                                            Ahmet TAŞGETİREN                                                  Star                                                24.02.2016 Bazı HDP milletvekilleri için söylüyorum. Bunlara milletvekili demek için bin şahit bile yetmez.  Bunlar ne Türk’ün milletvekilidir ne Kürd’ün. Bunlar resmen Kandil’in adamlarıdır. Bunlar çok ağır gelmeye başlamıştır Türkiye’nin üzerinde. Taşınamayacak bir yük oluşturmuştur.

Türk tehlikesi, İslam tehlikesi

Resim
İbrahim KARAGÜLLE Yeni Şafak 24.02.2016 Sovyet Rus imparatorluğu çöktüğünde en büyük korku  yeni bir Türk imparatorluğu nun ortaya çıkmasıydı.  Türk dünyasının yakınlaşması ,  Ortadoğu-Orta Asya  hattında güçlü ve  kuşatıcı  bir gücün ortaya çıkması ve yeni küresel sistem planlarını zorlaması endişe kaynağı oldu.  “Adriyatik'ten Çin Seddi'ne"  söylemi bu dönemde ortaya atıldı.

Hangisi büyük tehdit? PKK, Suriye, İran, Rusya

Resim
Kemal ÖZTÜRK Yeni Şafak 24.02.2016 Bir  meselenin ağırlık noktası vardır. Bu ağırlık noktasını yakaladığınızda sorunu çözmek için önemli bir adım atmışsınızdır. Siyasetçiler için bu ağırlık noktasını yakalamak hayati önem taşır. Bir gazeteciye göre, hepsi haber değeri taşır ama bir tanesi manşet olacak ağırlığa sahiptir.