Kayıtlar

Şubat 17, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

"Ulan hepizin taaa...."

Resim
Süleyman ÖZIŞIK İnternethaber 17.02.2016 Türkiye 5'ten büyüktür ABD'den sonra Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi de Türkiye'nin Suriye'ye yönelik top atışlarına son vermesi çağrısında bulundu. Her ne kadar Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Halit Çevik, ''Konsey toplantısında Türkiye ile ilgili veya Kuzey Suriye'deki gelişmelerle ilgili Konsey'in aldığı bir karar yok. Herkes kendi fikrini söyledi''  dese de bu yönde karar çıkma ihtimali çok yüksek...

İşte Sur’da teröristlerin kullandığı tünel

Resim

Alper Tan- Suriye'de devran döndü

Alper Tan- Suriye'de devran döndü paylaşan: HasanDogrugoren

Halk Erdoğan’ı hep haklı çıktığı için destekliyor

Resim
                                      Orhan MİROĞLU Star                                    17.02.2016 CHP’den Mahmut Tanal dostumuz, geçenlerde meclis genel kurulunda, AK Parti sıralarına dönüp ‘halkın desteği aslında sizden ziyade Erdoğan’a’ mealinde bir şeyler söyleyince, AK Parti grubu; Tanal gibi, meclisteki militan muhalefetle yetinmeyip, fırsat buldukça bu muhalefeti sokaklara taşıyan bir politikacının ‘Erdoğan’ın hakkını Erdoğan’a teslim’ etmesinden çok hoşlandı ve Sayın Tanal’ı coşkuyla alkışladı. Bu itiraf aslında, AK Partiyi bölmek veya içerden zayıflatmak için peş peşe çekilen operasyonların dayandığı, gerçekliği olmayan iddia ve görüşlerin iflas ettiğinin ilanı gibiydi. Öyle ya bu iddiaların kritik süreçler için ileri sürdüğü tezlere bakıldığında görülen aşağı yukarı şuydu:

Açık konuşalım, artık savaştayız

Resim
İbrahim KARAGÜL Yeni Şafak 17.02.2016 Suriye coğrafyanın  düğüm nokta sıydı. Düğümü çözmek kolay, tekrar düğümlemek  imkansıza yakın  bir şeydi. Düğüm çözüldü. İstikrarın yeniden tesisi  uzun yıllar  alacaktır. Türkiye dahil, bütün bölge ülkelerini  yönetilmesi çok zor bir dönem  bekliyor. Sadece bölge ülkeleri değil, dünyanın belli başlı merkez ülkelerinin hepsi şu an bu  cephede  pozisyon alıyor.