Kayıtlar

Şubat 12, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

İftira projesinin mimarı

Resim
İftira projesinin mimarı Bekir HAZAR Takvim 12.02.2016 "ABD, DAEŞ ile mücadele konusunda atacağı adımlar için Türkiye'den izin almak zorunda değil. Suriye'deki YPG, DAEŞ'le mücadelede güven sağlamış, en iyi MÜTTEFİKİMİZ olduğunu ispatlamıştır. ABD, YPG'ye silah desteği veriyor, vermeye devam edecek."  Bunlar bir Amerikalı'nın sözleri. Kim olduğunu biraz sonra açıklayacağım.

Bu bir kadın terörist... Barışı bakın nasıl sağlayacakmış hain!

Resim

“topyekûn savaş” için düğmeye basılmış gibi..

Resim
Abdurrahman DİLİPAK  12.02.2016 Yeni Akit Kehanet güncellemesi M art sonuna kadar bir felaket bekliyorlardı. The Cemaat tarihi güncelledi. Yeni takvim mayıs sonunu işaret ediyor. Papalık devrede. PEGIDA devrede, PYD devrede, PKK devrede.. Paralel yapı, muhalefet, malum media da devrede.. Zaman gazetesi bu hafta da 20.000’e yakın tiraj artışı yaptı. Mart’la birlikte “topyekûn savaş” için düğmeye basılmış gibi..

Zindandaki Arakanlı Çocuktan Ağlatan Kuran Tilaveti

Resim

Kabe İmamı Ağlamaktan Fatihayı Okuyamıyor

Resim

Kemal abi, bak Tanrıkulu ne diyor?!...

Resim
Kemal abi, bak  Tanrıkulu ne  diyor?!... Hikmet GENÇ Yeni Şafak 12.02.2016 Yurtdışında ülkelerini şikayet edince n'oluyor anlamıyorum… Hani, 'içeride derdimizi anlamıyorlar, bari eloğluna anlatalım' diyerek rahatlıyorlar mı acaba?... Kılıçdaroğlu ve ekibi bunu hep yapıyor…

Amerika hangi koalisyonun içinde?

Resim
                                         Ahmet TAŞGETİREN Star 12.02.2016 Amerika hangi koalisyonun içinde? Bugünün en güncel sorusu bence şu olmalı: - Amerika Suriye’de hangi koalisyonun içinde?  Sorulması gereken ikinci soru şöyle: - DAEŞ nerde? Hani DAEŞ’in kelle koparan görüntüleri? Nereye kayboldu birdenbire? Bu soruya şunu ilave edebiliriz: