Kayıtlar

Nisan 5, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bu haritaya çok dikkat: Dünyanın savaşı burada

Resim
İbrahim KARAGÜL Yeni Şafak 05.04.2016 Erdoğan ABD'de  tutuklanacak . Erdoğan  hastaneye  kaldırıldı. Erdoğan Obama ile  görüşemeyecek . ABD Türkiye'yi  defterden sildi… Daha neler neler. Nasıl da  utanmazca, sahtekarca  yaygaralar. Nasıl da bütün ülkeyi  küçük düşürücü , bütün ülkeden intikam alıcı düşmüşlük ..

Para savaşı

Resim
Ergün DİLER Takvim 05.04.2016 T erör  güç bularak üzerimize gelmeye devam ediyor. Dünya medyası aynı akıl tarafından Erdoğan'a saldırmayı kararlılıkla sürdürüyor. Birbirine benzemeyenlerin kardeş olduğu ortaya çıkıyor. Bölücüsü, darbecisi, aşırılıkçısı, mezhepçisi hepsi aynı ağacın altında toplanıp Ankara'ya çullanmaya çalışıyor. Öte yandan  PANAMA   SKANDALI  dünyayı titretiyor. Para üzerinden büyük dalga geliyor... Ne oluyor peki? Kim kiminle kavga ediyor? Türkiye bu işin neresinde? Erdoğan neden hedefte?

O raporları imzalayanlar içeri tıkılmazsa, bu devlet de devlet değildir!

Resim
Ali KARAHASANOĞLU Yeni Akit 05.04.2016 Devlete çağrıda bulunuyorum. Hükümete çağrıda bulunuyorum.. TSK’ya çağrıda bulunuyorum. “ Cizre raporları ” diye.. Önüne gelen sözde dernek, sözde hukukçu, sözde sivil toplum kuruluşu rapor hazırlıyor..

Ne olacak bu Sisi’nin hali..

Resim
Abdurrahman DİLİPAK 05.0.4.2016 Yeni Akit A h Sisi ah! O da kendine mesajlar geldiğini, ilahi bir misyonu olduğunu düşünmeye başladı.. Siyaset eğer meşru zemininden çıkarsa, bir İlah’lık ve Rab’lik müessesine dönüşür. Kutsal devlet, kutsal kıral ve kutsal rejim oraya çıkar.. “Dava” o kadar büyür ki, insancıklar zavallı, küçücük, önemsiz şeyler haline gelir..