Kayıtlar

Şubat 14, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

SULTAN 2. ABDÜLHAMİD'İN BEDDUASI

Resim
Allahım helal etmiyorum! Şahsımı değil, milletimi bu hale getirenlere, hakkımı helal etmiyorum! Beni, benim için lif lif yolsalar, cımbız cımbız zerrelerimi koparsalar, sarayımı yaksalar, hanümanımı, hanedanı...mı söndürseler, çoluğumu gözümün önünde parçalasalar helal ederdim de Sevgili’nin (Salallahu Aleyhi ve Sellem) yolunda yürüdüğüm için beni bu hale getiren ve milletimi ateşe atan insanlara hakkımı helal etmem!

Krizden kriz çıkararak nemalanmak..

Resim
Abdurrahman DİLİPAK Yeni Akit 14.02.2016 Demos Böyle Buyurdu.. A lmanya’da 3 kişiden biri, silahsız göçmenlerin ülkeye girişinin engellenmesi için gerektiğinde silah kullanılması görüşünde imiş. Almanya’dan gelen haberler, ırkçı eğilimlerin giderek arttığı yönünde. Bu durumda silah kullanılmasına karşı çıkanların dışında kalanlar, bu kişilerin sınırdışı edilmesi, zor kullanılması, beraberlerinde getirdikleri mallara el konulmasına kadar bir dizi tedbir konusunda bir itirazda bulunmuyorlar.

Tofaş'a yol bilgisayarı

Resim

PYD tehdit mi değil mi?

Resim
PYD tehdit mi değil mi?                      Ahmet TAŞGETİREN Yeni Şafak 14.02.2016 "Kürt kapanı” başlığını koymuş  Ali Bayramoğlu Yeni Şafak ’taki yazısına. Irak’taki  “Kürt yapılanması” ndan sonra ABD ve Rusya’nın ebeliğinde Suriye’de de benzeri bir yapının  “Türkiye’ye rağmen”  doğmakta olduğunu, bunun Türkiye’nin tavrı açısından adeta bir  “Kapan”  niteliği kazandığını belirttikten sonra yazısını şöyle noktalıyor:

Amerika ve Rusya, beraberce, 21'inci yüzyılın Ortadoğu haritasını çiziyorlar.

Resim
Haçlılar panikledi... Bülent ERANDAÇ Takvim 14.02.2016 Öncek i  gün 12 Şubat 2016'da, Hıristiyan dünyası aralarındaki tarihi buzları eritti. 1000 YIL sonra,  Katolik Papa Franciscus Küba'da Rus Ortodoks Patriği Kiril  ile ittifak görüşmesi yaptı. Papa  'Tanrının istediği buluşma'  diye bağırdı. Uluslararası Siyonizmle de iş birliği yapan Haçlı Dünyası, Müslümanlara karşı kendi aralarında birleştiler.

HAYDİ BİRAZ KİRLENELİM :))

Resim