Kayıtlar

Mart 25, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Katil Aynadaki Büyük Resimde..

Resim
Abdurrahman DÄ°LÄ°PAK Yeni Akit 25.03.2016 Ö nce, bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. Zulüm tek bir millettir.. Haksızlık kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, mazlumdan yana olacağız. Zalim babamız da olsa, mazlum düşmanımız da olsa. Terörü kimin yaptığı gizli deÄŸil. Batı kendi eserinin kurbanı olma yolunda.. Uyarıyorum, Suriye’de tutuÅŸturduÄŸunuz bu cehennem ateÅŸi sizi de yakacak..

Hırkasız Derviş Muhsin Yazıcıoğlu

Resim
Hüseyin ÖZTÃœRK Yeni Akit 25.03.2016 Ben milletim uÄŸruna adamışım kendimi Bir doÄŸrunun imanı bin eÄŸriyi düzeltir Zulüm Azrail olsa hep Hakk’ı tutacağım Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir.  Abdurrahim Karakoç. YiÄŸit başı dumansız olmazmış. Her iki yiÄŸidimizin de başı hiç dumansız kalmadı. Kalmadı lakin yiÄŸitlikleriyle dumanlar arasından çıkıp, memlekete ve millete olan sevdalarını hep haykırdılar.

İslâm'la postmodern savaş süreci...

Resim
Yusuf  KAPLAN Yeni Åžafak 25.03.2016 Küresel sistem, 1989'dan itibaren Ä°slâm'la savaşıyor: Postmodern yöntemlerle sürdürülen sinsi bir savaÅŸ bu. SAVAÅžLAR, MEYDAN'LARDA DEĞİL, MEDYA'LARDA KAZANILIYOR! Artık bildiÄŸimiz modern meydan savaÅŸları dönemi bitti büyük ölçüde. Postmodern medyatik savaÅŸlar çağındayız.

‘Ä°slam öfkesi’, yeni Kırım Savaşı ve ‘Büyük Oyun’

Resim
Ä°brahim KARAGÃœL Yeni Åžafak 25.03.2016 Ä°slamam öfkesi”  tam yirmi yıldır bütün Müslüman coÄŸrafyaya karşı öldürücü bir  silah olarak  kullanıldı. Müslüman toplumların  yüz yıldır  devam eden  sömürge zihniyetlerine duyduÄŸu kızgınlık, bu vesayet sisteminden kurtulmak için verdiÄŸi mücadele sabote edildi  ve Batılılar  kendilerine yönelen bu öfkeyi ve arayışı  kendi çıkar alanları için kullanıldı. Bunu baÅŸardılar.