Kayıtlar

Kasım 3, 2023 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

YEŞAYA KEHANETİ NEDİR

Resim
 Yeşaya Kehaneti, İncil'in Eski Ahit bölümünde yer alan ve Yeşaya adlı peygamber tarafından yazıldığına inanılan bir bölümdür. Yeşaya Kitabı, İncil'in Eski Ahit'inin bir parçasıdır ve peygamber Yeşaya'nın İsrail halkına tanrısal mesajları içerir.

FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK Mİ

Resim
 David Fromkin, 1914'te Cihan Harbi yaklaşırken İstanbul'da devleti yönetenlerdeki tedirginliği şöyle anlatmıştı: "İttihat ve Teraki Cemiyeti liderleri yakılan kamp ateşlerinin ötesinde karanlıkta hayvanların saldırı hazırlıklarını hissedebiliyorlardı..."

İSLAMA GÖRE MEHDİ

Resim
 İslam inanışına göre, birçok İslam mezhebi ve geleneğine göre Mehdi'nin geleceğine inanılır. Mehdi, İslam'da özellikle Şii İslam'ın bir inanışıdır ve İmam Mehdi olarak da bilinir. Mehdi'nin geleceği ve Müslümanları adaletle yönlendireceği düşünülür. Ancak, Mehdi'nin gelişiyle ilgili kesin bir tarih veya bilgi Kur'an veya Hadislerde belirtilmemiştir. Bu nedenle, Mehdi'nin geleceği veya kim olduğu konusunda farklı görüşler ve spekülasyonlar vardır ve bu inançlar mezheplere göre farklılık gösterebilir.  Mehdi inanışı İslam'ın özellikle Şii İslam

ÖLÜM VAR!!!

Resim