Kayıtlar

Mart 20, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Dua ile İstenen Bela

Resim
Abdurrahman DİLİPAK Yeni Akit 20.03.2016 Hiçbir şeyden çok fazla korkmayın ve hiçbir şeye çok fazla öfke duymayın ve hiçbir şeyi ihtirasla istemeyin.. İhtirasla istediğiniz her şey imtihanınız olur. Aşk ve öfke aklınızı zail eder. Bu durumda bazen kaçtığınızı sandığınız şeye doğru koşarsınız da farkına varmazsınız.. Aşk ve öfkeden sakının. Korku ile umut arasında yani Havf ile Reca arasında bir yerde duralım.. Esenlikte ve zor günde bu çizgimizi korumalıyız. Bazen insan dua ile belasını ister. Bu tehlikeye dikkat edelim..

Kemalist mitolojinin Çanakkale’yi istilası

Resim
Mustafa ARMAĞAN Yeni Şafak 20.03.2016 Çanakkale muharebeleri, bir “dünya savaşı"nın içerisinde cereyan etmişti. Avrupa'da savaş başlayalı bir seneye yaklaşıyordu ve pek bilinmez ama Çanakkale'nin ilk bombalanışı milad kabul edilen 18 Mart'tan 5 ay önceye rastlar. Üstelik deniz zaferinin üç ay öncesinde Sarıkamış'ta feci bir hezimet yaşamıştık. Moralimiz çökmüştü ve savaş bizim için henüz başlıyordu ama ortada umutlu olmak için hiçbir sebep yoktu.

Bir millet direniyor Ve sen kaybedeceksin

Resim
Ali Nur KUTLU Yeni Şafak 20.03.2016 Kanla besleneler... Çocuk bedeniyle beslenenler... Kadın öldüren, yaşlı öldüren... Ve nihayetinde ana karnında bebek öldürenler... Rusya, Esed, PKK, DHKP-C, IŞİD... ve hepiniz...