Kayıtlar

Şubat 15, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

EL HİLESİNE ŞAŞIRAN ÇOCUK

Resim

DÜNYA ÜLKELERİNİN DEĞİŞİMİ

Resim

Beni hayal kırıklığına uğratan dindarlar!

Resim
Ali KARAHASANOĞLU Yeni Akit 15.02.2016 Dindarlar arasında, beni hayal kırıklığına ilk uğratanlar.. Nurcuların içindeki, Süleyman Demirel’i destekleyen gruptu.. Şaşırır kalırdım. Hiçbir yere koyamazdım.. Beş vakit namazlı bir Necmeddin Erbakan var.

PYD’ye yönelik operasyonların mesajı

Resim
Abdülkadir SELVİ Yeni Şafak 15.02.2016 Türkiye, PYD'nin Fırat'ın batısına geçmesini kırmızı çizgisi  ilan etmişti . Bir süredir Rusya, PYD'yi Cerablus-Azez hattının, Fırat'ın doğusuna yönlendiriyordu. Böylece Türkiye'nin kararlılığı test ediliyordu. İki gündür PYD'nin silahlı kolu olan YPG'ye yönelik yoğun topçu ateşiyle Türkiye, test edilemeyeceğini  göstermiş oldu .

Türkiye’yi Kobani’den, Kamışlı’dan vuruyorlar

Resim
İbrahim KARAGÜL Yeni Şafak 15.02.2016 Türkiye'nin Suriye'de  PKK/PYD'yi (YPG)  vurması bir başlangıçtır . Devamı gelecektir, gelmelidir de. Sadece  Azez-Cerablus  arasındaki bölgeyi tehdit eden  PYD  unsurları değil,  Kuzey Koridoru  diye çizilen,  Kuzey Irak'tan Akdeniz'e  ulaşan kuşaktaki bütün PYD unsurları vurulmalıdır. Ne kadar  ABD desteği  olursa olsun, ne kadar  Rusya ve İran desteği  olursa olsun bu yapılmalıdır. Türkiye için bu kuşağa yayılan tehditle yüzleşme, onu  etkisizleştirme vakti çoktan gelmiştir. Çok az bir gecikme,  ihmal  bile çok  ağır sonuçlara  yol açacaktır.