Kayıtlar

Mart 26, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Taşeron işçisine kadro için hangi şartlar gerekiyor?

Resim
Resul KURT Star 26.03.2016 Önceki gün bu köşede  ‘ 10 Soruda Taşeron İşçiler ’ konusundaki yazımız okurlarımızdan büyük bir ilgi gördü.  Esasen yüzbinlerce işçi kardeşimizi ilgilendiren bu düzenleme ile taşeron işçilerinin kadro talebi asıl iş veya yardımcı iş olduğuna bakılmaksızın Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından yerine getirilmiş oldu. AK Parti, seçim beyannamesinde yer vermiş olduğu vaatlerin büyük bölümünü birkaç ay içinde gerçekleştirildi. Başta yerel yönetimlerde çalışanlar olmak üzere yüzlerce taşeron işçisi kardeşimizden sorular alınca bugün diğer detayları da yazalım istedik.

Ah Avrupa, vah Avrupa!

Resim
Abdurrahman DİLİPAK 26.03.2016 Yeni Akit Avrupa rüzgar ekti, fırtına biçiyor.. Bu sonuç kendi eseri.. Hadi, PKK’yı, PYD’yi, DHKP-C’yi desteklemeye, himaye etmeye devam edin. Karga besleyenler gözlerini sakınsınlar. Zalimlere yardım edenlerin başına Allah o zalimleri bela eder. “Zalimlere yardım etmeyin, sonra ateş size de dokunur” denmiştir.

Sorulmayanlar

Resim
Ergün DİLER Takvim 26.03.2016 Brüksel'deki  patlamalar Avrupa'da hayatı resmen bitirdi. İnsanlar evlerinden çıkamaz hale geldi. Charlie Hebdo ile başlayıp Paris katliamıyla devam eden terör rüzgarı Brüksel'de hedefe ulaştı. Peki, IŞİD, DAEŞ ya da ISIS elini kolunu sallayıp Brüksel'deki bir mahalleyi mesken tutarken koca Avrupa istihbaratı ne yapıyordu?

Vermeyeceğiz

Resim
İsmail KÜÇÜKASLAN Yeni Şafak 26.03.2016 Artık saklanamıyorsunuz. Bomba İstiklal'de patlayınca 'Türkiye teslim', Brüksel'de patlayınca 'acılar ortak' manşeti atmanızdan tanıyoruz sizi. Her bomba patladığında besmele dahi çekmeye mahal bırakmadan 'Erdoğan istifa' çığlıkları atışınızdan tanıyoruz sizi. 'Erdoğan uyardıktan 3 gün sonra Avrupa'nın kalbinde bombalar patlıyor, bu da mı tesadüf?' deyişinizden tanıyoruz. 'Erdoğan'ı gönderecekler diye hepimizi öldürecekler' yazışınızdan.