Kayıtlar

Nisan 9, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

“Kabe yaz, bir boşluk bırak, mesajını..”

Resim
Ali KARAHASANOĞLU 09.04.2016 Yeni Akit Fetullah Gülen’in Samanyolu TV’si, TÜRKSAT’tan çıkarıldı ya.. Samanyolu’nun yayın yaptığı frekansta.. Şimdi dandik kanallar.. Din istismarı amaçlı reklamlar  yayınlıyorlarmış.. O reklamlardan birisini, Samanyolu internet sitesinden okudum: Şöyle imiş o reklam: “Kabe yaz gönder, 3 TL’ye Kabe’de size dua edelim!”

Büyük anlaşma!

Resim
Ergün DİLER Takvim 09.04.2016 Ü lkemiz  bir ada'dan ibaret değil. Dünyayı belli güçlerle paylaşıyoruz. Kimi bizden zayıf, kimi ise güçlü. Ama bir denge içinde yaşıyoruz. Kimi zaman  SAVAŞ çıkaran, kimi zaman barışı getiren, kimi zaman karışıklıkları büyüten, kimi zaman paraya istediği gibi yön veren, kimi zaman suikastlarla sonuç alan, kimi zaman göçlerle haritaları değiştiren, kimi zaman da kendisine ait olmayan bir  DEĞERE  (petrol!) istediği fiyatı verebilen güçlerle bir aradayız.  GÜCÜ ELİNDE   BULUNDURAN  hem kendi için hem  DÜNYA için bir oyun kurar. Bizler buna kafa yoracağımıza bunlarla ilgilenen insanlara "KOMPLOCU"  deriz. Bu oyunun bir parçasıdır.  KUKLACIYI  saklama çabasıdır.

Me He Pe’yi doğru okumak

Resim
  Her şeyden önce MHP ideolojisi ve çizgisi ile devlet içinde derin bir damarın temsilcisi. Tarihsel olarak bakıldığında özellikle ikinci meşrutiyetle açığa çıkan, kristalleşmeye başlayan devlet içi ana akımlardan biri olarak sürekliliği ifade eder.

Jan Böhmermann diye biri!

Resim
Abdurrahman DİLİPAK Yeni Akit 09.04.2016 jan Böhmermann ya da Rodner Figueroa! Can ya da Kemal Kılıçdaroğlu.. ZDF ya da Sözcü.. Tayyib Erdoğan ya da Michelle Obama. Veya Sema Ramazanoğlu... Aşağıda yurtdışından iki örnek ve yurtiçinden benzer birkaç örnek vereceğim..