Kayıtlar

Şubat 19, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

OYUN BÜYÜK

Resim
Kadriye ERGÜL Gençlerin Sesi 19.02.2016 İkinci Ankara patlaması yaşanalı iki gün oldu. İlk patlama sonrasından bugüne kadar yaşananlar çok manidar. Murat Karayılan'ın ilk Ankara patlamasından tam 12 gün önce 'Metropollerde bomba patlatırız. ' deyişiyle patlamadan 45 dakika sonra devletini katil ilan edenlerin kirli ittifakı inkar edilemez. Kandil'in maşası HDP her barış dediğinde bir katliam yaşanıyor ama nedense katil hep devlet. Dış güçler planlıyor, Kandil emir veriyor PKK, YPG, PYD vb taşeron terör örgütleri yapıyor, HDP- CHP  destekliyor, sözde aydını, ulusalcısı, cumhuriyetçisi, sanatçısı katil devlet diyor. Manzara hep aynı. Bazılarının Erdoğan düşmanlığı artık level atlayıp Türkiye düşmanlığına dönüşmüş durumda.

Öldükten sonra vücutta neler oluyor?

Resim

BÖYLE KAVGA GÖRÜLMEDİ

Resim

Ankara saldırısındaki şüpheler...

Resim
Süleyman ÖZIŞIK İnternethaber 19.02.2016 Ülkenin başkentini hedef alan bombalı saldırıya "terör olayı" demek, meseleyi basitleştirmek demektir. Bu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kalbine yapılan en açık saldırıdır! Saldırıyı kim ya da kimler yaptı sorusunu sormaya gerek yok. 

Amerika ile asıl meseleyi konuşmak

Resim
                              Ahmet TAŞGETİREN                               Star 19.02.2016 Ankara’da 28 can, Diyarbakır - Bingöl yolunda 6 şehit... Şehitler, şehitler, şehitler... Canımız çok yanıyor!  Kim var bu cinayetlerin arkasında? Pek çok örgüt ve maalesef pek çok devlet sayılıyor. Her bir cinayet odağı için düşmanlık gerekçelerinden söz edilebilir. Ama bir ülke var ki onun duruşu çok ciddi bir sorun niteliği taşıyor. Amerika bu.  “Dost, müttefik, stratejik ortak”  diye tanımladığımız.

Ankara Patlaması’ndan tam “3 Gün Önce”!

Resim
Serdar ARSEVEN Yeni Akit 19.02.2016 Saldırıyı hep birlikte lânetliyoruz... Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. ¥ Efendim; Menfur terör saldırısından 20 saat kadar sonra, devletin “çok, çok, çok” önemli  “Makam” ından bir “tavsiye” geldi: