OYUN BÜYÜK

Kadriye ERGÜL
Gençlerin Sesi
19.02.2016
İkinci Ankara patlaması yaşanalı iki gün oldu. İlk patlama sonrasından bugüne kadar yaşananlar çok manidar. Murat Karayılan'ın ilk Ankara patlamasından tam 12 gün önce 'Metropollerde bomba patlatırız. ' deyişiyle patlamadan 45 dakika sonra devletini katil ilan edenlerin kirli ittifakı inkar edilemez. Kandil'in maşası HDP her barış dediğinde bir katliam yaşanıyor ama nedense katil hep devlet. Dış güçler planlıyor, Kandil emir veriyor PKK, YPG, PYD vb taşeron terör örgütleri yapıyor, HDP-CHP destekliyor, sözde aydını, ulusalcısı, cumhuriyetçisi, sanatçısı katil devlet diyor. Manzara hep aynı. Bazılarının Erdoğan düşmanlığı artık level atlayıp Türkiye düşmanlığına dönüşmüş durumda.


Bu uğurda katil devlet, diktatör Erdoğan demek için yapmayacakları hainlik yok. Yarım ağızla bir kınama konuşması ardından hükümetin politikasını eleştirmekle başlayıp Türkiye'yi İranlaştırma, Suriyelileştirme hedefi olanların sözcülüğünü yapmaya gidiyor olay.

Miting yapılacak, yapan belli, insanlar toplanıyor, 'Bu meydan kanlı meydan. ' diye halay çekiliyor 1-2-3 BOM!
Mitinge katılacak milletvekillerinin meydanda bulunmaması ne ironi ama!
Sonra katil devlet, tabii yersen!
Ankara'yı bomba patlatılacak metropol kentlerin başkenti yapamayacaksınız, boşuna elinizi ovuşturmayın.

Neleri görmedik ki bu süreçte?
Rus uçağı düşürüldü Putinci oldular.
Türkmendağı'nda Bayırbucak'ta kardeşlerimiz can verirken Esedci oldular.
John Biden 'Hi' dedi diye ayılıp bayıldılar. Kendi ülkesini eleştirmek adına.
Cizre temizlendi PKK'lı oldular.
Fransa Paris'te patlama oldu Fransız oldular.
Bunlar Fransız ama Türkiye'yede Fransız.
7 Haziran sonrasında Erdoğan'ın yerli ve milli vekilden kastını daha iyi anladığımız bir zamandan geçiyoruz.
Arkasını terör örgütlerine dayadıklarını söyleyenlere rağmen maaşını alıp ekmeğini yedikleri ülkeye katil diyenlerin acırım haline!
Nitekim ikinci Ankara patlamasını gerçekleştiren şahısta YPG üyesi Salih Neccar çıkıyor, şaşırdık mı?
Tabiiki HAYIR.

Bu ülkenin yerli ve milli vekillerden sonra yerli ve milli medyayada ihtiyacı var.
Bu terör olaylarını kes kopyala yapıştır yaparak teröristi cici gösterip devlete katil damgası vurmak için terör medyasına dönüşen gazete demek istemiyorum paçavralar var. Zaman ve Cumhuriyet gazetesi çaresizliğin dibini yaşıyor olacaklar ki ortak manşet atmaya başladılar. Azez Düğümü ortak başlığı ikinci Ankara Patlaması sonrası  büyük puntolarla 'Devletin kalbine bomba' manşetiyle devam ediyor. Ersoy Dede!'nin televizyon programında söylediği cümleler çok manidar bu konuda.
Madem ortak manşet atacaksınız bari gazeteleri birleştirin, en azından kağıttan mürekkepten tasarruf edersiniz. Daha güzel özetlenemezdi heralde.

Bir zamanlar Ak Parti'nin cemaatle iyi oldukları zamanları kastederek hükümeti bununla vurmaya çalışanların şimdi ortak manşet atması nasıl bir omurgasızlıktır!?
Şunuda söyleyerek bitirmek istiyorum. Hükümetin terörle mücadelesini halkın %70'i destek versede %30'u bunu dillendirerek net bir tavır sergiliyor. Bu öylesine bir mesele değil. Oyun büyük bize düşen devletimizin yanında olmak, teröre karşı tek yumruk olmak
Oyuna gelmeden oyunu bozmak. 

Kadriye ERGÜL
Gençlerin Sesi
19.02.2016
http://genclerinsesi.com/yazarlar/kadriye-ergul/oyun-buyuk/397/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GERİ GELSİN O GÜNLER ANNE

KARİYE CAMİİ-İKİNCİ AYASOFYA

BİR GÜN BIR ÖĞRETMEN

BUNU MU İSTİYORSUNUZ!!!