Kayıtlar

Nisan 19, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Porno, taciz, zina vesaire..

Resim
Abdurrahman DİLİPAK Yeni Akit 19.04.2016 D evlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, geçmiş dönemde zinayı AK Parti hükümetinin suç olmaktan çıkardığını iddia etti. Aynı şekilde TBMM Genel Kurulu’nda CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce de başörtülü vekilleri eleştirirken aynı ifadeleri kullanmıştı.

Ne Oslo, ne “Çözüm Süreci”, adalet istiyoruz

Resim
Hasan ÖZTÜRK Yeni Şafak 19.04.2016 Bizim kaderimizde, “sahada kazanmak”, “masada kaybetmek” çoktur. Bu cümleyi neden kurduğumu soruyorsunuz… Az biraz sabredin. *** KCK Yürütme Kurulu Başkanı  sıfatı var baronun… İran'a yakınlığıyla da biliniyor. Times'a demeç verdiğine göre Batı ile de sıkı fıkı. İmralı'da gün sayan PKK terör örgütü lideri Apo'nun  “saha pratiğinde zaafı”  olduğu yönünde eleştirileri de vardı zamanında…

Devrim ve ‘Karşı Devrim’: Kim kimi tasfiye edecek?

Resim
İbrahim KARAGÜL Yeni Şafak 19.04.2016 Türkiye'de son üç yılda  şiddetini artıran , neredeyse  ölüm kalım savaş ına dönüşen bir  kavga  var. Bu kavgayı bir  iç iktidar  mücadelesi olarak görebilirsiniz. Bir  değişim  mücadelesi olarak görebilirsiniz. Bir  ideolojik ayrışma  olarak görebilirsiniz. Bir kimlik, tarih hesaplaşması  olarak görebilirsiniz. Türkiye'nin darbeler tarihiyle  bağlantılı olarak yorumlayabilirsiniz.  AK Parti  ile diğerlerinin hesaplaşması olarak görebilirsiniz.