Kayıtlar

Şubat 20, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Operasyon üstüne operasyon

Resim
Çok  değer verdiğim bir dostuma ulaştım. Ankara'daki patlama ile ilgili sorularım oldu. Çok şey bilirdi. Türkiye'yi de çok yakından tanır ve takip ederdi. Pek çok şeyi önceden haber verdiği olmuştur. Bazılarını yazamasam da  GERÇEKLEŞTİĞİNDE  aklıma hemen o sözler gelmiştir... Ankara olayı hakkında yakında gerçekten ilginç şeyler yazabilirim. Biraz daha çalışmam gerekiyor. Ama zaman da hızla akıp gidiyor. Bu aşamada ne olduğunu öğrenmek için dostuma ulaştım.

Ankara’yı kim vurdu veya Erbakan 24 yıl önce bugünü nasıl görmüş?

Resim
Salih TUNA Yeni Şafak 20.02.2016 Mevzuya girmeden evvel sayın ahmak “ muhaliflere ” bir çift lafım var: Burası bir gazete futbol tribünü değil; bu gazetede de haliyle köşe yazarları var, taraftarlar değil. Elbette bu gazetenin bir duruşu, ilkeleri var. Lakin bu demek değil ki, her konuda herkes aynı düşünecek.

Oyun içinde oyun

Resim
D ünya Ortadoğu merkezli tehlikeli bir cepheleşmeye sürüklenirken, bu coğrafyadan pay kapma kavgası bölgesel bir savaşa, dolayısıyla bölge merkezli küresel bir hesaplaşmaya bizleri tanık ediyor. Küresel güçler fitne pergelinin iğneli ve kanlı tarafını Ortadoğu’da, Dicle ve Fırat’ın kalbine sapladı.