Kayıtlar

Nisan 4, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Obama; Talkın ve Salkım...

Resim
Ekrem KIZILTAŞ Takvim 04.04.2016 "Y iyip içtiğin senin olsun,   gezip gördüğünü anlat"   derler. Cumhurbaşkanımızın Nükleer Güvenlik Zirvesi vesilesiyle   gerçekleştirdiği ABD ziyareti   sırasında yiyip içtiklerimizin anlatacak pek bir tarafı yok.   Sadece ülkemizden gidenlerin   işlettiği mekanlarda nefsimizi körlettiğimizi söylemek   yeter sanırım.   Gördüklerimizi   anlatmak ise   önemli, çünkü   ibretler arz   ediyor.

Rabia’yı unuttuk mu?

Resim
Abdurrahman DİLİPAK Yeni Akit 04.04.2016 G eçen gün  Seyyid Kutub ’un idamının yıldönümü idi.. Hafta başında da Mursi ’nin tutukluluk hali 1000. gününü doldurdu.. Geçen gün “ Ama orada Tony Blair, Mursi’yi ziyaret etmiyor, Sisi’ye danışmanlık yapıyordu değil mi! Turp sıkayım sizin demokrasinizin içine ” diye yazmıştım.

Başınız beladan kurtulmayacak!

Resim
Hayrettin KARAMAN Yeni Şafak 04.04.2016 Ey Batı, ey zalim dünya düzeninin patronları! Önce Hristiyan ve Yahudi Batı olarak, sonra komünizmin ve vahşi kapitalizmin patronları olarak dünyanın başını hep belaya soktunuz. Âlemlere rahmet olan gönderilince, sapkın yolunuzun tek yapıcı muhalifi olarak karşınıza durunca, insanlığın selamet formülü olan İslam'ı ilan edince o nuru söndürmek üzere plan üzerine plan kurdunuz, Büyük Plan Bozucu'yu hesaba katmadınız, ama O, planlarınızı hep bozdu, yine bozacak!

CHP Mokoko’ya heyet gönderir mi?!...

Resim
Hikmet GENÇ Yeni Şafak 04.04.2016 İster örneklerle, derin analizlerle anlat, istersen 'eyle dümdük' söyle.., fayda yok… Dolayısıyla akıl etmelerine veya vicdanın harekete geçmesine dair bir beklentimiz de yok… Zira ideolojik körlük ya da orantısız Erdoğan düşmanlığıyla zıvanadan çıkmış bir güruh var… Hepsinin ortak bir hedefi de var; “Ne pahasına olursa olsun Erdoğan gitsin, hükümet yıkılsın… Bu yolda her şey mubahtır, herkesle ortaklık yapılabilir!...”