Kayıtlar

Mart 1, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Evdeki hesap çarşıya uymayınca..

Resim
Abdurrahman DİLİPAK Yeni Akit 01.03.2016 Cem Uzan’ın Genç Parti’si aslında AK Parti’nin önünü kesmek için icat edilmişti. Ama sonuçta barajı aşamayınca % 7 oy AK Parti’nin hesabına yazıldı ve AK Parti anayasal çoğunluğa ulaştı. Gülen’in kerametine bakın ki, Paralel yapı seçimlerde HDP için çalışınca, HDP büyük bir sıçrama yaptı ve AK Parti tek başına iktidar olma şansını kaybetti. Tabi Paralelciler ve HDP bayram yaptı. Güneydoğu’ya sürülen paralelci polislerin lojmanlarında büyük ölçüde oylar HDP’ye gitti.

Bu ne acele Can'ım benim?

Resim
Sülayman ÖZIŞIK İnternet Haber 01.03.2016 Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir terörist, polise arkadan gizlice yaklaşarak elindeki silahı almaya çalışıyor. Başaramayınca kaçmaya başlıyor. Terörist ile polisin arasındaki mesafe iki, bilemedin üç metre kadar. Terörist kaçıyor, polis havaya ateş açarak  'dur'  ihtarında bulunuyor.

Gel de saygı duy!

Resim
Ahmet KEKEÇ Star 01.03.2016 Suç mudur?  Anayasa Mahkemesi ’nin kararlarına saygı duymadığını söylemek suç mudur?  Cumhurbaşkanı  Erdoğan, “saygı duymuyorum”  dedi. Ne olacak? Böyle dedi diye Cumhurbaşkanlığı sakıt mı olacak? Bir anket yapılsın, “Tedbirler Kanunu”ndan başlayarak, bu mahkemenin tasarrufları halka sorulsun. Bakalım saygıyla mı karşılanacak?

Biz o haritaları on beş yıl önce haber verdik!

Resim
İbrahim KARAGÜL Yeni Şafak 01.03.2016 Bir süredir  parçalanmış Suriye haritaları  elden ele dolaşıyor. Pantagon merkezlerinde, İncirlik Üssü'nde, Putin'in dar ekibinde, belki Tahran'daki güvenlik merkezlerinde, belki İsrail askeri merkezlerinde  hep bu haritalar konuşuluyor. Topu topu birkaç farklı harita vardır. Aralarındaki farklılık ise sadece tek maddedir: Suriye  üçe mi bölünecek, beşe mi?