Kayıtlar

Mart 21, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Yezid’in, Haccac’ın yapmadığını yaptın Locaefendi!

Resim
Mehtap YILMAZ Yeni Akit 21.03.2016 “İçki içebilirsiniz” dedin. “Zina edebilirsiniz” dedin. “Yalan söyleyebilirsiniz” dedin. “Casusluk yapabilirsiniz” dedin. “Kadınlarınızın başlarını açın” dedin.

Her bomba önce..

Resim
Abdurrahman DİLİPAK Yeni Akit 21.03.2016 H er bomba önce bombacısını öldürür. Keskin sirke küpüne zarar verir. Haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yok eder. Öfke ile kalkan zararla oturur.. Patlayan bombalar, bir bumerang gibi dönüp sahibini vuruyor.. Tuzak kazanlar kazdıkları çukurlarda ölüyor.. Ava gidenler avlanıyorlar.. 

İnanılır gibi değil Lozan’da telgraflarımızı okumuşlar İnönü anlamamış…

Resim
Ahmet ANAPALI Yeni Akit 21.03.2016 Türkiye Cumhuriyeti’nin hiçbir ülke ile olan sınırının belirlenmediği Lozan Antlaşması, 21 Kasım 1922 ile 24 Temmuz 1923 tarihleri arasında 9 ayda tamamlandı. Çok çetin görüşmeler yapıldı ve hatta bir kez de görüşmeler yarıda kesilerek heyetler kendi ülkelerine döndüler. Kurtuluş savaşından galip olarak çıkan Türkiye ile dünyaya ve bilhassa Ortadoğu bölgesine patron olmaya çalışan İngiltere’nin çıkarları Lozan masasında pek çok kez çatıştı. İşte bu esnada İngiltere’nin o meşhur  Avrupalı kurnazlığı daha doğrusu tilkiliği devreye girdi. 

Teröristine göre muamele!...

Resim
Hikmet GENÇ Yeni Şafak 21.03.2016 Terör Kandil merkezliyse durum değişiyor… Zira dünyada eşi benzeri olmayan bir durum var ülkemizde… Teröristlerin, canlı bombaların cenazesine katılan, taziyeye giden vekiller… Terörist cenazelerine katılıp 'biz de sizin yolunuzdayız…, faşizm bayrağını (Türk bayrağını kastederek) hendeklere gömeceğiz!…' diyen vekiller bu ülkede siyaset yapmaya devam ediyorlar… (Bizdeki sınırsız demokrasiyi görmüyor musun ey Batı?!...)