Cumhuriyetin Yüzüncü Yılına Doğru Türkiye


 

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, ülke içinde Türkiye'nin ilerleyişini engellemeye çalışan bazı grupların olduğu uyarısını yaptı. Yarar, Türk SİHA'ları ile ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Yüzüncü yıla giderken bizden uçmamızı bekliyorsunuz. Biz uçarız da bizim kanatlarımızı her defasında yolan bir grup var. Bu yolan grupta yurtdışında değil, bu memleketin içinde. Emperyalizm denilen kavram yurtdışından gelip de sizinle kavga etmiyor. Emperyalizmin bu ülkenin içindeki insanları sizinle kavga ediyor."
“Dünyanın birçok yerinde ve şu anda Ukrayna’da konuşulanlardan bir tanesi de Türk SİHA’ları”
“1960’ların başında uçak yapan bir ülke konumundan araba yapalım mı yapmayalım mı? noktasına geliyoruz. Bu ülkede vatanını sevmeyen bir grup var. Bunlar ülkenin ilerlememesi için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bunlar 1960’da geçiyor. Bugünden ne farkı var? Daha da kötüyüz. O dönemde televizyon, internet yok sadece radyo var. Türkiye’nin neyi yapıp yapamayacağını bilemeyebilirsiniz. Sizi birisi aldatabilir ama bugün her şeyi görme imkanınız var. Bunları görmüş olmanıza rağmen hala aksini söylüyorsanız öncekilerin mazereti olur ama bugünkülerin bilmeme mazereti de yok. Yüzüncü yıla giderken bizden uçmamızı bekliyorsunuz. Biz uçarız da bizim kanatlarımızı her defasında yolan bir grup var. Bu yolan grupta yurtdışında değil, bu memleketin içinde. Emperyalizm denilen kavram yurtdışından gelip de sizinle kavga etmiyor. Emperyalizmin bu ülkenin içindeki insanları sizinle kavga ediyor. 100. yıla doğru gidiyoruz ama memleketin içinde yerli ve milli olmak için mücadele edenlerle etmeyenler arasındaki kavga daha birinci günle aynı. Biz vatanseverlerin sayısı fazla ancak unutmayalım ki, kalabalık, mücadele etmediğiniz, konuşmadığınız sürece bir sayıdır. Bize durmak yakışmaz. Bu mücadele doğruyla yanlışın mücadelesi. Susmayın susarsanız kaybedersiniz”
"Çok güzel bir teknolojimiz var. Türkiye'yi sıkıştığı yerde açan bir maymuncuk gibi silaha sahibiz. Dünyanın birçok yerinde ve şu anda Ukrayna’da konuşulanlardan bir tanesi de Türk SİHA'ları. Dünya onu konuşuyor" 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GERİ GELSİN O GÜNLER ANNE

BUNU MU İSTİYORSUNUZ!!!

CEVİZ KURDU

KARİYE CAMİİ-İKİNCİ AYASOFYA

BİR GÜN BIR ÖĞRETMEN