Nush İle Uslanmadılar, Sonucuna da Katlanacaklar...

                   
              Uzun  yıllardır alışık olmadığımız şehit haberleri  artık neredeyse her gün gelmeye başladı. Öyle anlaşılıyor ki hainliği kuşku getirmez birileri düğmeye tekrar bastı. 

               Yeni nesil pek bilmez ama orta yaş altı gençlerimiz iyi hatırlıyacaklardır. Eskidende her gün şehitlerimize ağlardık. Anaların ağlaması dursun, kimse üzülmesin, bu kıymetli topraklarda huzur olsun, geçmişte rengimize ırkımıza Kürtlüğümüze Türklüğümüze bakmadan sağlamış olduğumuz yekvücutluğu tekrar sağlayalım dendi ama nafile...

           Birilerinin bu güzelim topraklarımızda çok sinsi planları var. Kandırılmış, ne amaç uğruna dağlarda yaşadığını fark edemeyen insanlar da onların en büyük maşası. O kadar büyük bir oyun ki bastığı dalı kestiklerinin farkına vardıramayacak kadar. 

              Devlet hiç bir zaman aciz değildir. Belki mühlet verir sabreder ama eşkıyalığın, terörizmin hesabını mutlaka er yada geç sorar, sormalıdır da..

           Bu toprakları bölmek isteyenlerin içerdeki uşakları bilmelidir ki av köpeği avı sahibine getirir kendisi yemez. Cennet vatanımızı av zannedip av köpekliği vazifesi verilmiş olduklarının farkına varamayanlar adiler bilmelidir ki pusu kurduğunuz masum şehitlerimizin kanları ve geride bıraktıklarının göz yaşları sizi boğmaya yeter. 

           Özgürlük, hak adalet gibi kulağa hoş gelen değişik kavramlarla kandırıldıklarının farkına varmalıdırlar. Aksi takdirde yarın çok geç olabilir. Pisi pisine kandırılarak bir hiç uğruna gitmiş bir leş konumuna düşmektense vatanına milletine bağlı onurlu ve şerefli bir birey olmak daha evladır.

               Sonuç olarak vatan hususunda nush ile uslanmayanın sonunu köteklik bile kurtaramaz. 
                

                                                         Hasan DOĞRUGÖREN
                                                                 19.08.2015
                                                                   Saat 23:10         
 

           


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BUNU MU İSTİYORSUNUZ!!!

CEVİZ KURDU

KARİYE CAMİİ-İKİNCİ AYASOFYA

BİR GÜN BIR ÖĞRETMEN

AHLAT